AK Parti Babaeski İlçe Teşkilatı Haftalık Toplantısını Gerçekleştirdi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Babaeski İlçe Başkanı Ali Alkan, haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısının tamamlandığını belirterek, “Babaeski’miz için 7/24 durmadan çalışacağız” dedi.
İlçe Yönetimi Gündemi Değerlendirdi
AK Parti Babaeski İlçe Teşkilatı, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında ilçedeki güncel konuları ve ihtiyaçları masaya yatırdı. Toplantıda hem devam eden çalışmalar hem de yeni projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Ali Alkan: “Babaeski İçin Kesintisiz Çalışacağız”
Toplantı sonrası açıklama yapan İlçe Başkanı Ali Alkan, AK Parti teşkilatlarının millet için gece gündüz demeden görev yaptığını vurguladı. Alkan, “Haftalık ilçe yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Babaeski’miz için 7/24 durmadan çalışacağız” diyerek hizmet odaklı çalışmaların süreceğini ifade etti.
Toplantıda özellikle Babaeski’nin öncelikli ihtiyaçları, vatandaşların talepleri ve yeni dönem planlamaları ele alındı. Teşkilat üyeleri, ilçede yürütülen hizmetlerin hızla devam etmesi için ortak çalışma kararlığını yineledi.
AK Parti Babaeski’den Süreklilik Vurgusu
AK Parti Babaeski İlçe Teşkilatı, düzenli yapılan bu toplantılarla hem teşkilat içi koordinasyonu güçlendirmeyi hem de ilçede yapılacak çalışmalara yön vermeyi hedefliyor. İlçe Başkanı Ali Alkan’ın açıklaması, teşkilatın önümüzdeki süreçte daha aktif ve sahada daha görünür olacağının sinyallerini verdi.
HABER MERKEZİ








