Kırklareli Valisi Uğur Turan, il genelinde göreve başlayan yeni kaymakamları Valilik makamında ağırladı. Demirköy Kaymakamı Gizem Bayguş ve Kofçaz Kaymakamı Seda Ünlü’yü kabul eden Vali Turan, her iki idareciye de yeni görev yerlerinde başarı dileklerinde bulundu.
Gerçekleşen ziyarette, Kırklareli’nde yürütülen kamu hizmetleri, ilçelerin ihtiyaçları ve vatandaşlarla olan iletişim konularında fikir alışverişi yapıldı. Vali Turan, genç ve dinamik idarecilerin kente önemli katkılar sunacağına inandığını belirterek, kamu hizmetlerinin etkinliği açısından koordineli çalışmanın önemini vurguladı.
Demirköy Kaymakamı Gizem Bayguş ve Kofçaz Kaymakamı Seda Ünlü ise nazik kabulleri için Vali Turan’a teşekkür ederek, vatandaş odaklı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerini ifade etti.
HABER MERKEZİ