Babaeski’de güvenlik teşkilatında yeni bir dönem başladı. İlçeye yeni atanan Emniyet Müdürü İsmail Çetin, Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla’yı makamında Ziyaret etti. Gerçekleşen nazik ziyarette, ilçenin güvenlik durumu ve kamu düzeniyle ilgili konular ele alındı.
Başkan Fırat Yayla, Emniyet Müdürü Çetin ile yapılan görüşmede, Babaeski’nin güvenli, huzurlu ve yaşanabilir bir kent olması için belediye ve emniyet teşkilatının iş birliğinin önemine değindi. İlçenin genel ihtiyaçları ve vatandaşların beklentileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yayla, Emniyet Müdürü İsmail Çetin’e yeni görevinde başarılar diledi. Müdür Çetin’in bilgi ve tecrübesiyle Babaeski’de önemli hizmetlere imza atacağına inandığını belirten Yayla, “İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Emniyet teşkilatıyla uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Yayla, vatandaşların huzur ve güvenliği için atılacak her adımda desteğe hazır olduklarını da sözlerine ekledi.
HABER MERKEZİ