2025 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında Vize ilçesinde dereceye giren öğrenciler, Vize Kaymakamı Kemal Balaban tarafından makamda kabul edildi. Başarılarıyla ilçeyi gururlandıran gençler, aileleri ve öğretmenleriyle birlikte anlamlı bir ziyarette bulundu.
Namık Kemal Ortaokulu öğrencisi Emir Yavuz ilçe birincisi, Atatürk Ortaokulu öğrencisi Ali İhsan Gül ikinci, Namık Kemal Ortaokulu’ndan Mehmet Oğuz ise üçüncü olarak sınavda üstün başarı elde etti. Öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir de yalnız bırakmadı.
Kaymakam Balaban, başarılı öğrencileri tek tek tebrik ederek azimle çalışmanın meyvesinin her zaman alındığını ifade etti. Öğrencilerin başarısında emeği olan öğretmenlere ve destek veren ailelere de teşekkür eden Kaymakam, gençlerin gelecekte çok daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi.
HABER MERKEZİ