Vize Belediyesi, 2015 damga yılına ait ve 10 yılını dolduran su sayaçlarının değişim sürecini başlattı. Belediye yetkilileri, su ölçüm sistemlerinin düzenli ve doğru çalışması amacıyla gerçekleştirilen sayaç yenileme çalışmalarının ilçe genelinde sürdürüleceğini açıkladı.
Vize Belediyesi’nden yapılan açıklamada, dileyen vatandaşların su sayaçlarını kendileri temin edip belediyeye teslim ederek değişim işlemlerini yaptırabilecekleri belirtildi. Bu uygulamanın, vatandaşların işlemlerini daha hızlı ve kolay tamamlamalarına olanak sağladığı vurgulandı.
Belediye Başkanı Ercan Özalp, su sayaçlarının zamanında yenilenmesinin hem vatandaşların hem de belediyenin su tüketim kayıtlarında doğruluk ve verimlilik sağlayacağını belirtti. Özalp, bu uygulamanın su tasarrufu ve adil faturalandırma açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, tüm vatandaşlara çağrıda bulunarak sayaç değişim sürecine destek vermelerini istedi. Özalp, “Su kaynaklarımızı korumak ve hizmet kalitemizi artırmak için bu değişim büyük bir adım. Vatandaşlarımızdan sürece duyarlılıkla katkı bekliyoruz.” dedi.
HABER MERKEZİ




