AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’ın vefat eden kayınvalidesi Gülsüm Çekiç, Hızırbey Camii’nde kılınan öğle namazının ardından düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreni, sevenlerinin ve yakınlarının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Törene Kırklareli Valisi Uğur Turan da katılarak Sarıçam ailesinin acısını paylaştı. Vali Turan, merhume Gülsüm Çekiç için Allah’tan rahmet dileyerek, başta Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ve eşi Nihal Sarıçam olmak üzere aile bireylerine sabır ve başsağlığı temennisinde bulundu.

Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, bu zor günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm eş, dost, akraba ve hemşehrilerine teşekkür etti. Sarıçam, gerek cenaze merasiminde hazır bulunanlara gerekse uzaktan duaları ve taziyeleriyle yanlarında olan herkese şükranlarını iletti.
Dualar eşliğinde kılınan cenaze namazının ardından merhume Gülsüm Çekiç, ebedi istirahatgâhına defnedildi.
HABER MERKEZİ




