Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Osmancık Köyü'nde, 29 Mayıs 2025 Perşembe günü planlı bir elektrik kesintisi yaşanacak. TREDAŞ (Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.) tarafından yapılan açıklamaya göre, köy genelini kapsayan kesinti yaklaşık 6 saat sürecek.
Kesinti Başlangıç ve Bitiş Saatleri
Elektrik kesintisi şu saatler arasında gerçekleşecek:
- Başlangıç: 29 Mayıs 2025 Perşembe, saat 10:00
- Bitiş: 29 Mayıs 2025 Perşembe, saat 16:00
Yetkililer, çalışmaların planlandığı gibi ilerlemesi durumunda elektriklerin saat 16:00’da yeniden verileceğini belirtti.
Osmancık Köyü Sakinleri Dikkatli Olmalı
TREDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında yapılacak bu kesinti süresince vatandaşların tedbirli olmalarını ve elektrikle çalışan cihazlarını kontrollü kullanmalarını tavsiye ediyor. Aynı zamanda bu süreçte jeneratör gibi alternatif çözümler kullanacak olan vatandaşların da güvenlik önlemlerine dikkat etmesi gerektiği vurgulandı.
Elektrik kesintisine dair detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, TREDAŞ’ın resmi internet sitesi veya ALO 186 Elektrik Arıza Hattı üzerinden destek alabilirler.
AYSUN ÜN