Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, Nadırlı Mehmet Fevzi İlkokulu bahçesine, daha önce uzak ve korumasız bir alanda bulunan çocuk oyun parkını taşıyarak öğrencilerin hizmetine sundu. Açılış törenine İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Göksel Baytok, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Kent Konseyi Başkanı Şafak Memi, Nadırlı Köyü Muhtarı İlhan Kantarcı ve okul yönetimi katıldı.
Yeni oyun parkının açılmasıyla çocuklar güvenli ve eğlenceli bir alana kavuştu. Açılışta çocukların mutlulukları ve oyun alanındaki neşeleri, katılımcılara büyük bir memnuniyet yaşattı. Park, öğrencilerin sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlaması açısından da önem taşıyor.
Eğitim ve sosyal alanlarda yapılan bu tür yatırımlar, çocukların güvenli bir ortamda oynayabilmesini ve sağlıklı büyüyebilmesini amaçlıyor. Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, parkın çocuklar için uzun yıllar boyunca güzel anılara ev sahipliği yapmasını temenni etti.
Parkın kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Dr. Fırat Yayla, okul yönetimi ve öğrencilerle birlikte gerçekleştirdiği açılışın önemine dikkat çekti. Yeni oyun parkı, Nadırlı Mehmet Fevzi İlkokulu’nun eğitim ve sosyal yaşam kalitesini artıracak bir proje olarak öne çıkıyor.
HABER MERKEZİ