Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesine bağlı Yeniçiftlik Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tarla yangını, kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayıldı.

Rüzgârın da etkisiyle hızla ilerleyen alevler çevrede büyük endişeye neden olurken, yangının ihbar edilmesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangının daha fazla alana sıçramaması için yoğun bir çalışma yürüttü.

Yangına müdahale tüm hızıyla sürerken, ekiplerin koordineli çalışmasıyla alevlerin kontrol altına alınması için büyük mücadele verildi. Bölgede güvenlik önlemleri artırılırken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi amacıyla inceleme başlatıldı.
Yetkililer, özellikle sıcak hava ve rüzgâr nedeniyle vatandaşların tarım arazileri ile ormanlık alanlarda ateş yakmamaları ve şüpheli durumları vakit kaybetmeden *112 Acil Çağrı Merkezi*'ne bildirmeleri çağrısında bulundu
Yorumlar
Kalan Karakter: