Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, devre arası Kamp sürecini ve takımın hedeflerini değerlendirdi. Erdem, 15 günlük kamp dönemini verimli geçirdiklerini belirterek, kamp ortamının ve hava şartlarının oldukça elverişli olduğunu söyledi. Yapılan çalışmaların takıma olumlu yansıdığını vurguladı.
Kamp sürecine katkı sunan isimlere de teşekkür eden Bilgin Erdem, Kulüp Başkanı Volkan Can’a ve sponsorluk desteği sağlayan Limak Grubu’ndan Nihat Özdemir’e teşekkürlerini iletti. Erdem, verilen desteklerin takım motivasyonunu artırdığını ve bu sürecin sağlıklı şekilde tamamlanmasında önemli rol oynadığını ifade etti.
Devre arası sonrası lige iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini dile getiren Erdem, puanla başlamanın kendileri için önemli olduğunu belirtti. Bu hedef doğrultusunda sahaya çıktıklarını ve istediklerini aldıklarını söyleyen tecrübeli teknik adam, alınan sonucun takım adına moral kaynağı olduğunu kaydetti.
Takımda eksik ve ayrılması muhtemel oyuncular bulunduğunu da açıklayan Bilgin Erdem, Transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Transfer dönemi için 11 Şubat’a kadar süreleri olduğunu hatırlatan Erdem, bu süreçte Kırklarelispor’a layık oyuncuları kadroya katmak için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Hedeflerinin ligi başarılı bir şekilde tamamlamak olduğunu sözlerine ekledi.
Ali COŞGUN








