Şehit Ailesi ve Gaziler Valilikte Misafir Edildi
Kırklareli Valisi Uğur Turan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş’ın da eşlik ettiği ziyarette, şehit aileleri ve kahraman gazileri Valilik Makamında ağırladı. Ziyarette, aziz şehidimiz Aydın Seyran’ın kıymetli annesi Bedriye Seyran Hanımefendi ile Kıbrıs Gazileri Recep Güler, Behti Gere, Murat Beyazıt ve Namık Kahriman hazır bulundu.
Gönül Gönüle Samimi Buluşma
Her hafta Cuma günleri şehit yakınları ve gazileri makamında kabul eden Vali Uğur Turan, gerçekleşen buluşmada misafirleriyle yakından ilgilendi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede şehit annesi ve gazilerin istek ve talepleri dinlenerek sohbet edildi.

“Şehitlerimizin Emaneti Baş Tacımızdır”
Vali Turan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada aziz şehidimiz Aydın Seyran başta olmak üzere tüm şehitleri rahmetle andıklarını ifade etti. Kahraman gazileri ise minnet ve şükranla yad ettiklerini belirten Turan, vatan uğruna verilen fedakârlıkların asla unutulmayacağını vurguladı.
“Özgürlüğümüzü Onların Cesaretine Borçluyuz”
Vali Turan, “Bu topraklarda özgürce yaşıyorsak, bunu sizlerin cesaretine ve emanetine borçluyuz.” ifadelerini kullanarak şehit aileleri ve gazilerin millet için taşıdığı değere dikkat çekti. Bu anlamlı buluşma, duygusal anlara sahne oldu.
Teşekkür ve Temenniler
Ziyaretin sonunda Vali Uğur Turan, şehit annesi Bedriye Seyran Hanımefendi başta olmak üzere tüm gazilere ve ailelerine sağlık, huzur ve hayırlı ömürler diledi. Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek programı sonlandırdı.
HABER MERKEZİ




