Kırklareli Valiliği koordinesinde gerçekleştirilen Haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı, Vali Uğur Turan başkanlığında yapıldı. Toplantıya İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Cemalettin Akyüz, İl Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu, Sahil Güvenlik Karakol Komutanı SG Üsteğmen Eren Dürüster ve İl Göç İdaresi Müdür Yardımcısı Görkem Özgür katıldı.
Toplantının bu haftaki oturumu, Kırklareli’nde görev süresini tamamlayarak Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı’na atanan Jandarma Komutanı Cemalettin Akyüz için anlamlı bir veda niteliği taşıdı. Vali Uğur Turan, Akyüz’ün kentteki huzur, güvenlik ve kamu düzeninin sağlanmasında gösterdiği özverili çalışmaları takdirle anarak teşekkürlerini iletti.
Vali Turan, J.Kd.Alb. Akyüz’ün Kırklareli’nin her noktasında yürüttüğü operasyonlarda sergilediği kararlı duruşun yanı sıra kamu kurumlarıyla kurduğu güçlü iş birliğinin altını çizdi. Vatandaşla kurduğu sıcak iletişim ve duyarlılığıyla örnek bir yönetici profili çizen Komutan Akyüz’e, yeni görev yerinde de başarılar dilendi.
HABER MERKEZİ