Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) yeni hizmet binasında anlamlı bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş ile Kırklareli Hızırbey Camii Müezzini Necmeddin Ötün’ü makamında ağırladı.
“Birlik ve Beraberlik İçinde Çalışmaya Hazırız”
Ziyaret sırasında konuşan Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş, sivil toplum kuruluşlarının toplum için taşıdığı öneme dikkat çekerek, kurumlar arası iş birliğinin güçlenmesi gerektiğini vurguladı. İl Müftüsü Eviş, birlik ve beraberlik içerisinde her türlü ortak çalışmaya hazır olduklarını ifade ederek, nazik ev sahipliği dolayısıyla Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık’a teşekkür etti.
Kırklareli Ekonomisi ve İstihdam Vurgusu
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, oda yönetimi olarak Kırklareli’de istihdamın artırılması ve ekonominin canlandırılması amacıyla bugüne kadar hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ilık, önümüzdeki dönemde de Kırklareli ekonomisine katkı sağlayacak projelerin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.
Karşılıklı Teşekkür ve İyi Temenniler
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin iletilmesiyle sona erdi. Başkan Soner Ilık, Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş ve Müezzin Necmeddin Ötün’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, bu tür buluşmaların kent adına önemli kazanımlar sağladığını ifade etti.
HABER MERKEZİ




