Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, meclis üyeleriyle birlikte Yunanistan Edirne Konsolosu Sayın Sethelos Isidoros Balios’u makamında ziyaret etti.
Dostane İlişkiler ve Karşılıklı İstişare
Gerçekleşen ziyarette, Türkiye ile Yunanistan arasındaki yerel yönetimler düzeyindeki ilişkiler, karşılıklı iş birliği ve iyi komşuluk bağlarının güçlendirilmesi konuları ele alındı. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, iki ülke arasındaki kültürel ve sosyal ilişkilerin önemine vurgu yapıldı.

Başkan Çevikbaş’tan Teşekkür Mesajı
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, Yunanistan Edirne Konsolosu Sayın Sethelos Isidoros Balios’a gösterdiği nazik misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Yunanistan Edirne Konsolosu Sayın Sethelos Isidoros Balios’u, meclis üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Nazik misafirperverliği için teşekkür ediyor, görevinde üstün başarılar diliyorum.”
İyi Komşuluk Vurgusu
Başkan Çevikbaş, bu tür ziyaretlerin iki ülke arasındaki dostluk ve diyalog kültürüne önemli katkılar sunduğunu belirterek, yerel yönetimler arasında kurulacak güçlü iletişimin bölgesel iş birliklerini daha da ileriye taşıyacağını ifade etti.
HABER MERKEZİ




