17 Mayıs 2024 Cuma günü Edirne ilinde çeşitli ilçelerde planlı Elektrik kesintileri yapılacak. Elektrik dağıtım şirketinin açıklamasına göre, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı mahallelerde belirli saatler arasında elektrik kesintisi yaşanacak.
Keşan İlçesi
Keşan ilçesine bağlı Karlı köyünde, köyün tamamını kapsayan bir elektrik kesintisi gerçekleşecek. Kesinti, 17 Mayıs 2024 Cuma günü saat 09:00'da başlayacak ve yaklaşık 6 saat sürecek. Elektriğin tekrar verilmesi saat 15:00 olarak planlanmaktadır.
Lalapaşa İlçesi
Lalapaşa ilçesinin merkez mahallesinde ise elektrik kesintisi sabah saat 10:00'da başlayacak. Bu kesintinin tahmini süresi 3 saat olup, elektriğin saat 13:00'te tekrar gelmesi bekleniyor.
Havsa İlçesi
Havsa ilçesine bağlı Kuzucu köyünde de elektrik kesintisi yaşanacak. Köyün tamamında uygulanacak Kesinti saat 10:00'da başlayacak ve yaklaşık 2 saat sürecek. Elektriğin yeniden verilmesi saat 12:00 olarak öngörülüyor.
GÜRKAN GÖREN




