Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, CHP Babaeski İlçe Başkanı Zafer Çevik ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına yeniden seçilen Hilmi Baktı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyaret, esnaf camiası ile siyaset kurumu arasındaki dayanışmayı bir kez daha gözler önüne serdi.
Esnaf Odasında Samimi Karşılama
Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda gerçekleşen ziyarette, Başkan Hilmi Baktı ve yönetim kurulu üyeleri misafirlerini ağırladı. Samimi bir atmosferde geçen görüşmede, ilçe esnafının durumu, ulaşım sektörü ve şoför esnafının beklentileri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Gündoğdu’dan Esnafa Destek Mesajı
CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu’nun ziyaret kapsamında esnafın sorunlarını dinlediği ve çözüm noktasında her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade ettiği öğrenildi. İlçe Başkanı Zafer Çevik ve yönetim kurulu üyeleri de esnaf odalarının yerel ekonomideki önemine dikkat çekti.
Başkan Baktı’dan Teşekkür
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hilmi Baktı ise şu ifadeleri kullandı: “CHP Kırklareli Milletvekilimiz Sayın Vecdi Gündoğdu ve CHP Babaeski İlçe Başkanımız Zafer Çevik ile yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim.”
Dayanışma Vurgusu
Gerçekleşen hayırlı olsun ziyareti, yerel yönetimler, siyasi temsilciler ve esnaf kuruluşları arasındaki iş birliği ve dayanışmanın güçlenmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
HABER MERKEZİ




