Bulgar Turistlerden Yerel Esnafa Büyük İlgi
Kırklareli’nin Babaeski ilçesi, yılın son haftasına girilirken Bulgaristan’dan gelen turistlerin alışveriş yoğunluğuna sahne oldu. Özellikle sınır komşusu Bulgaristan’dan gelen ziyaretçiler, Babaeski’de hem uygun fiyatlar hem de ürün çeşitliliği nedeniyle alışveriş yapmayı tercih etti.

Gazeteci Metin Karakuş’un ev sahipliğinde Babaeski’ye gelen Bulgar turistler, ilçede faaliyet gösteren işletmeleri Ziyaret ederek alışveriş yaptı. Ziyaret kapsamında turistler, UNL Grup Babaeski Şubesi Toptan ve Perakende Satış Mağazası’nda ayakkabı alışverişi gerçekleştirdi.
UNL Grup’ta Ayakkabı Alışverişi
Bulgar turistler, UNL Grup Babaeski Şubesi’nde sergilenen ayakkabı modellerini yakından inceleyerek alışverişlerini tamamladı. Kaliteli ürünler ve uygun fiyatların dikkat çektiği alışverişte, turistlerin memnuniyeti gözlerden kaçmadı.

İlçe Ekonomisine Katkı Sağladı
Yıl sonu alışverişleri kapsamında ilçeye gelen yabancı turistler, Babaeski esnafına da ekonomik anlamda katkı sağladı. Özellikle perakende sektöründe yaşanan hareketlilik, esnafın yüzünü güldürdü.

Babaeski Turizm ve Alışverişte Öne Çıkıyor
Bulgar turistlerin Babaeski’yi tercih etmesi, ilçenin alışveriş ve turizm potansiyelini bir kez daha ortaya koydu. Yılın son günlerinde yaşanan bu yoğunluğun, yeni yılda da devam etmesi bekleniyor.
HABER MERKEZİ




