Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, Özcan ve Durmaz ailelerinin evlatları Ecem ve Soner çiftinin nikahını kıyarak mutlu günlerinde yanlarında oldu. Genç çiftin bu özel anına şahitlik eden Başkan Yayla, Ecem ve Soner’e bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.
Nikah töreninde kısa bir konuşma yapan Başkan Yayla, aile kurumunun önemine vurgu yaparak, sevgi ve saygı temelli evliliklerin toplumun temel yapı taşını oluşturduğunu belirtti. Genç çifte hayırlı bir yuva kurmaları dileğinde bulunan Yayla, her iki aileyi de tebrik etti.
Törene katılan davetliler, başkanın bizzat Nikah kıymasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, Ecem ve Soner çifti ise bu özel günlerinde destek veren herkese teşekkür etti.