Ramazan Ayında Şehit Ailesine Vefa Ziyareti
Babaeski Kaymakamı Tamer Orhan, Ramazan ayı dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kaymakam Orhan, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Erdal Tekin ve birim sorumlusu personel ile birlikte Aziz Şehit Ali Osman Güçlü’nün ailesini evlerinde ziyaret etti. Ziyarette şehidin babası Osman Güçlü ve kız kardeşi Ayşe Birdal ile bir araya gelindi.
Şehit Ali Osman Güçlü Dualarla Anıldı
Gerçekleştirilen ziyarette Aziz Şehit Ali Osman Güçlü rahmet ve dualarla yad edildi. Kaymakam Tamer Orhan, şehitlerin emanetlerinin millet için büyük bir değer taşıdığını vurgulayarak, şehit ailelerinin her zaman devletin ve milletin baş tacı olduğunu ifade etti.
Aile ile Samimi Sohbet
Ziyaret sırasında Kaymakam Orhan, şehit ailesi ile bir süre sohbet ederek onların hal ve hatırını sordu. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada aile bireylerinin talepleri ve ihtiyaçları da dinlendi. İlçe Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri de aileye yönelik sosyal destek çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.
Ramazan Tebriği
Kaymakam Tamer Orhan, ziyaret sırasında Osman Güçlü ve Ayşe Birdal’ın Ramazan ayını tebrik ederek, bu mübarek ayın sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu. Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve birlik duygularını güçlendirdiğine dikkat çekti.
Şehit Ailelerine Destek Mesajı
Babaeski Kaymakamlığı tarafından yapılan bu ziyaret, şehit ailelerine verilen değerin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Kaymakam Orhan, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirterek, onların kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti.
HABER MERKEZİ




