49. Babaeski Tarım ve Kültür Festivali kapsamında düzenlenen Tenis turnuvası, Final müsabakalarıyla sona erdi. Festivalin sportif ayağını oluşturan turnuva, hem rekabetçi ruhu hem de sporun birleştirici gücünü Babaeski halkıyla buluşturdu. Finalde kıyasıya mücadele eden sporcular, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.
Final müsabakasının ardından düzenlenen ödül törenine Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla da katıldı. Başkan Yayla, başarılı sporcularla bir araya gelerek madalya ve kupalarını takdim etti. Sporcuları tek tek tebrik eden Yayla, gösterdikleri azim ve başarıdan ötürü kendilerine teşekkür etti.
Başkan Yayla törende yaptığı açıklamada, spora ve sporcuya her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirtti. İlçede düzenlenen bu tür etkinliklerin gençleri spora teşvik ettiğini ve toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini vurguladı. Aynı zamanda Babaeski’nin spor altyapısının gelişmesine yönelik çalışmaların da süreceğini ifade etti.
HABER MERKEZİ