Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, Cumhuriyetimizin 101. yılı dolayısıyla düzenlenen muhteşem kutlamalara katıldı. Bu özel gece, hemşehrilerin yoğun ilgisiyle renklendi. Başkan Yayla, etkinlikte sahne alarak kutlamalara katılan Emre Tenekeci ve ekibine, ayrıca Gece Yolcuları grubuna teşekkürlerini sundu. "Coşkumuzu ikiye katlayan sanatçılarımıza minnettarız" dedi.

Kutlama programı, Cumhuriyet Bayramı’nın anlam ve önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik mesajlarıyla doluydu. Başkan Yayla, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Cumhuriyetimizin ışığıyla nice güzel yıllarda, bir arada olmaktan onur duyuyorum" ifadelerini kullandı. Bu tür etkinliklerin, toplumsal bağları güçlendirdiğini ve birlikteliği pekiştirdiğini belirtti.

Yüzlerce Babaeski sakininin katıldığı kutlamalar, çeşitli müzik performansları ve gösterilerle dolu geçti. Başkan Yayla, "Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ederim" diyerek, vatandaşların katılımının kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu vurguladı.

Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusu, yalnızca etkinlik alanında değil, tüm şehirde hissedildi. Babaeski halkı, bayram ruhunu paylaşarak, Cumhuriyet’in kazanımlarını kutladı. Başkan Yayla, Cumhuriyet Bayramı’nın her zaman coşkuyla kutlanması gerektiğini belirterek, tüm vatandaşların bayramını kutladı. Bu etkinlikler, gelecekte de devam edeceği müjdesini verdi.

Fotoğraf: Babaeski Belediyesi
UĞUR HALEP




