Kırklareli'nde Kar Yağışı Nedeniyle 25 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı
Kar Yağışı Demirköy ve Kofçaz İlçelerini Etkisi Altına Aldı
Kırklareli, dün gece başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle zorlu bir süreçle karşı karşıya. Kar, özellikle Demirköy ve Kofçaz ilçelerinin yüksek kesimlerini ve Bulgaristan'a açılan Dereköy Sınır Kapısı'nı etkisi altına almaya devam ediyor.
İl Özel İdaresi ve Karayolları Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor
Bu olumsuz hava koşulları nedeniyle, 25 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. İl Özel İdaresi ve Karayolları 15. Şube Şefliği ekipleri, ulaşımın sağlanabilmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Vatandaşlara Uyarı: Dikkatli Olun
Yetkililer, kar yağışı nedeniyle ulaşımın zorlu bir hale geldiği bölgelerde yaşayan vatandaşlara dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarılarda bulundu. Özellikle sürücülerden, kar lastiği takılmış araçlarla seyahat etmeleri istendi.
Çalışmaların Hızla Devam Ediyor
Kar ve tipi nedeniyle oluşan ulaşım sorunlarının giderilmesi için ekiplerin yoğun çaba sarf ettiği belirtildi. Hava koşullarının düzelmesiyle birlikte, ulaşımın normale dönmesi için çalışmaların hızla devam edeceği bildirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: