Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2025-2026 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) fikstür çekimi ve bilgilendirme toplantısının tarihini duyurdu. Bu sezon 10 grupta toplam 145 takım mücadele edecek.
Fikstür Çekimi Riva’da Yapılacak
Bölgesel Amatör Lig’in yeni sezon fikstür çekimi, 15 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek. Çekim, TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda yapılacak. Toplantıya TFF yetkililerinin yanı sıra kulüp temsilcilerinin de katılması bekleniyor.
145 Takım, 10 Grupta Yarışacak
2025-2026 sezonunda BAL’da toplam 145 takım yer alacak. Takımlar, 10 ayrı grupta mücadele edecek. Çekilecek fikstürle birlikte takımların sezon boyunca oynayacağı maçların programı belli olacak.
BAL Sezonu Futbolseverlere Heyecan Getirecek
Bölgesel Amatör Lig, Türkiye’nin dört bir yanındaki takımların kıyasıya mücadelesine sahne olacak. Yeni sezon, hem amatör futbolun gelişimine katkı sunacak hem de futbolseverlere heyecan dolu karşılaşmalar izletecek.
İlk Maçlar Ekim Ayında Başlayacak
TFF’nin planlamasına göre 2025-2026 sezonu Bölgesel Amatör Lig müsabakaları Ekim ayında start alacak. Lig maratonu boyunca takımlar, bir üst lige yükselmek için sahada ter dökecek.
HABER MERKEZİ