Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atanan Özmen Akın’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü ve Kent Konseyi Başkanı Şafak Memi ile birlikte yeni müdürü makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette ilçede sporun gelişmesi, gençlerin daha fazla spora yönlendirilmesi ve sportif faaliyetlerin artırılması için fikir alışverişinde bulunuldu. Katılımcılar, Babaeski’de gençlere yönelik yapılacak projeler ve tesis yatırımları hakkında değerlendirmeler yaptı.
Başkan Fırat Yayla, gençlerin sosyal ve fiziksel gelişimi için sporun önemine dikkat çekerek, ilçede daha fazla çocuğun ve gencin sporla tanışması için ortak çalışmalar yürüteceklerini ifade etti. Özmen Akın’ın görev sürecinde Babaeski’de spor alanında önemli gelişmeler yaşanacağına inandığını belirtti.
Fırat Yayla , Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özmen Akın’a yeni görevinde başarılar diledi. İlçede spora yönelik yapılacak çalışmaların gençler ve çocuklar için büyük kazanımlar sağlayacağı vurgulandı. Yetkililer, Babaeski’nin spor alanında daha güçlü bir konuma gelmesi için iş birliği içinde olacaklarını belirtti.
HABER MERKEZİ