Kırklareli İl Müftülüğü, 2025 Yaz Kuran Kursları’nın kapanış programını 14 Ağustos Perşembe günü saat 14:00’te Ulu Cami’de gerçekleştirecek. Program kapsamında kursiyerlerin yıl boyunca gösterdikleri başarılar kutlanacak ve düzenlenen bilgi yarışmasının ödül töreni yapılacak.
İl Müftüsü Yusuf Eviş, kapanış programının Kuran kurslarına katılan öğrenciler için motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, toplumun her kesimini bu anlamlı programa katılmaya çağırdı.
Bilgi yarışmasında dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. Birinci olan öğrenciye bisiklet, ikinciye tablet, üçüncüye ise 3.000 TL para ödülü takdim edilecek. Ödül töreni, çocukların başarılarının takdir edilmesi ve teşvik edilmesi amacıyla düzenleniyor.
Kırklareli İl Müftülüğü, eğitim faaliyetlerini yıl boyunca kesintisiz sürdürüyor ve yaz kurslarıyla çocukların dini bilgilerini güçlendirmeye devam ediyor. Müftülük, bu tür etkinliklerle toplumun manevi gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.
HABER MERKEZİ