Vize Kaymakamı Kemal Balaban başkanlığında, Vize İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği’nin 2026 yılı 1. olağanüstü Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İl Genel Meclisi üyeleri ile ilçeye bağlı 24 köyün muhtarı katılım sağladı.

Gerçekleştirilen toplantıda, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Vize ilçesine bağlı köylerde yürütülen çalışmalar ele alındı. Devam eden ve planlanan hizmetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantının önemli gündem maddelerinden biri de köylerde sürdürülen çöp toplama faaliyetleri oldu. Çevre temizliği ve düzenli atık yönetimi kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirilerek, hizmetlerin daha etkin hale getirilmesi için yapılabilecek düzenlemeler masaya yatırıldı.
Kaymakam Kemal Balaban, köylerin ihtiyaçlarının yerinde tespiti ve hizmetlerin koordineli şekilde yürütülmesinin önemine dikkat çekti. İl Genel Meclisi üyeleri ve muhtarların görüş ve taleplerinin dinlendiği toplantı, ortak çalışma vurgusuyla sona erdi.
Vize İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği’nin 2026 yılı 1. olağanüstü Meclis Toplantısı, köylerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik kararların değerlendirilmesi açısından verimli geçti.
HABER MERKEZİ





