Vize Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 100. Yıl Sosyal Tesisleri Düğün Salonu, vatandaşların kullanımına açıldı. Belediye Başkanı Ercan Özalp, tesisin açılışında yaptığı açıklamada, “Vizeli hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. İlçemize hayırlı olsun” dedi.
21 Mart 2024 tarihinde temeli atılan ve Cumhuriyetin 100. yılı anısına ismi verilen sosyal tesis, kısa sürede tamamlanarak hizmete sunuldu. Modern yapısı, geniş kapasitesi ve çok amaçlı kullanım alanlarıyla dikkat çeken düğün salonu, ilçe halkının özel günlerine ev sahipliği yapacak.
Başkan Ercan Özalp, projenin seçim döneminde verilen sözlerden biri olduğunu hatırlatarak, hızlı ve kararlı bir çalışma süreciyle bu önemli yapıyı Vize’ye kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Tesisin yalnızca düğünler için değil, sosyal ve kültürel etkinliklerde de kullanılacağını ifade etti.
Vize Belediyesi, ilçeye değer katan projeleri hayata geçirmeye devam ederken, 100. Yıl Sosyal Tesisleri Düğün Salonu da vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Tesisin, sosyal yaşamı canlandıran bir merkez olması hedefleniyor.