Haber: Aydın BİLGİLİ
Vergi Dairesi Müdürü Tahsin Ak ve beraberindekiler 28. Vergi haftası kutlamaları dolayısı ile Merkez Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.
28. Vergi Haftası kutlamaları dolayısı ile merkez mahalle muhtarlarına yapılan ziyaret Vergi Dairesi Müdürü Tahsin Ak, Gelir Uzmanı Erdinç Şentürk ve Şermin Çınar, Atatürk Mahalle muhtarı Rıdvan Seçkin, Cumhuriyet Mahalle muhtarı Kadir Üstünel, Dindoğru mahalle muhtarı Hüseyin Kahraman, Fevzi Çakmak Mahalle muhtarı Muzaffer Tabak, Gazi Kemal Mahalle Muhtarı Nazif Alyanak, Gazi Osman Paşa mahalle muhtarı Cemal Dinçkol, Hacı Hasan mahallesi muhtarı Servet Sürer, Hamidiye Mahalle muhtarı İbrahim Demir, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Nesibe Çekinmez katıldı. Atatürk Mahallesi Muhtarı Rıdvan Seçkin’in sanayi çarşısında ki ofisinde gerçekleşen ziyarette muhtarlar adına bir açıklama yapan İbrahim Demir şunlara yer verdi;28. Vergi haftası münasebetiyle vergi dairesi müdürümüz Sayın Tahsin Ak ve personeli, meslektaşımız Rıdvan Seçkin’in makamında merkez mahalle muhtarları olarak bizleri ziyarete geldiler. Kendilerine hoş geldiniz diyoruz. 28. Vergi Haftasının vergi dairesi çalışanları için hayırlı olmasını diliyorum. Saygılar sunuyorum.
Muhtar İbrahim Demir’in açıklamalarından sonra bir açıklama yapan Babaeski Vergi Dairesi Müdürü Tahsin Ak “vergilendirilmiş kazanç kutsaldır “ diyerek yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; Vatandaşın en doğal hakkı hizmet hakkı. Devletin de günden güne hizmet yükü artıyor. Artan bu yükü karşılamak için de devletin gelire ihtiyacı var. En temel gelir kaynağımıza da baktığımız zaman vergi birinci sırada geliyor. Dolayısıyla vergimizi ne kadar zamanın da verirsek hizmetin aksamasına da engel olmuş oluruz. Vatandaşın zamanında eksiksiz tam olarak hizmetini almasını sağlamış oluruz. Devletimiz ödemelerde de büyük kolaylıklar sağlıyor. Yapılandırma af gibi uygun gördüğü imkânları sunuyor. “
Tahsin Ak yaptığı açıklamada daha sonra şunlara yer verdi; Geleceğimiz için, çocuklarımız için ve onların çocuklarının geleceği adına vergilerimizi ödemek zorundayız” diyerek yaptığı açıklamada şunlara yer verdi;
Vergilendirilmiş kazanç her zaman kutsal kazançtır. Vatandaşlarımızın birinci görevi kazancımız oranında da vergimizi vermemiz gerekmektedir. Neticede kamu hizmetinde finansman giderleri, harcamalar ve yapılan yatırımların bildiğiniz gibi birinci kaynağı vergidir.
Herkesin üzerine düşen vergi görevi payı ne ise o oranda yerine getirmesi hem bizim, hem geleceğimiz, hem çocuklarımız hem de onların çocukları için bunun olması gerekiyor. Çünkü neticede bu ülkede yaşıyoruz, bu ülkede ki yaşamımızı devam ettirmemiz için devletin gelir kaynağının devam etmesi gerekiyor.
Gündem
Yayınlanma: 05 Mart 2017 - 14:29
VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ AK, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Haber: Aydın BİLGİLİ Vergi Dairesi Müdürü Tahsin Ak ve beraberindekiler 28
Gündem
05 Mart 2017 - 14:29
İlginizi Çekebilir