Kırklareli Valisi Uğur Turan, vatan uğruna fedakârlık gösteren gaziler ve şehit aileleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Vali Turan, bu kapsamda Kıbrıs Gazisi Mehmet Ağırtaş ve değerli eşini Valilik makamında misafir etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Vali Turan, gazimizin elini öperek hayır dualarını aldı.
Programda, gazilerin Türk milleti için taşıdığı öneme vurgu yapan Vali Turan, vatanın birlik ve beraberliği uğruna verilen mücadelenin asla unutulmayacağını belirtti. Ağırtaş’a minnet duygularını ifade eden Turan, devletin her zaman gazilerinin yanında olduğunu dile getirdi.
Vali Turan aynı gün, Aziz Şehit Tuncay Duman’ın babası Hüsamettin Duman ve torunu Emirkan Topçu’yu da Valilik makamında ağırladı. Şehit ailesiyle yakından ilgilenen Turan, şehit babasının isteklerini dinledi ve her zaman destek olmaya hazır olduklarını söyledi. Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.
Vali Turan, şehitlerin emanetlerine sahip çıkmanın en büyük sorumluluk olduğunu vurguladı. Şehit ailelerinin ve gazilerin gönüllerde müstesna bir yere sahip olduğunu belirten Turan, onların her daim baş tacı edileceğini ifade etti.
HABER MERKEZİ