23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı nedeniyle Babaeski Atatürkçü Düşünce Derneği Babaeski Şubesi de Atatürk Anıtı önünde buket sunma programı gerçekleştirerek İstiklal Marşı’nı okudular ve saygı duruşunda bulundular.
Açıklamada bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği Babaeski Şube Başkanı Fatma Durak şunları kaydetti;” Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü 23 Nisan saat 14:00'te Yönetim Kurulu arkadaşlarımla birlikte ATATÜRK ANITINA bir buket çiçek bırakarak, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızı Söyledik. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını bizlere ve Tüm dünya çocuklarına armağan ettiği için çok teşekkür ediyoruz, Saygı ve Özlemle Anıyoruz.Unutmadık, Unutmayacağız.
(Nurşen ARSLAN)
Gündem
Yayınlanma: 25 Nisan 2020 - 12:09
"Unutmadık, Unutmayacağız"
23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı nedeniyle Babaeski Atatürkçü Düşünce Derneği Babaeski Şubesi de Atatürk Anıtı önünde buket sunma programı gerçekleştirerek İstiklal Marşı’nı okudular ve sayg
Gündem
25 Nisan 2020 - 12:09
İlginizi Çekebilir