Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Rengin Ak, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette, üniversite ve iş dünyası arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik fikir alışverişi yapıldı.
Ekonomik ve Sosyal Gelişim İçin Ortak Adımlar
Görüşmede, Kırklareli’nin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak ortak projeler değerlendirildi. Üniversite–sektör iş birliği sayesinde hem öğrencilerin uygulama alanı bulabileceği hem de iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağına katkı sağlanacağı ifade edildi.
Karşılıklı İyi Dilekler İletildi
Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşma, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi. KLÜ ile Kırklareli TSO arasında ilerleyen süreçte ortak çalışmaların artarak devam edeceği vurgulandı.
HABER MERKEZİ