Haber: Aydın bİLGİLİ
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Kahraman Tokat yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; İlçe milli Eğitim Müdürlüğümüzde 15 yıl, meslek hayatında ise 26 yıl çalıştıktan sonra emekliye ayrılan şefimiz , emektarımız Emine Oraltay dün itibarı ile emekliye ayrıldı.Kendisi kurumumuzda Destek hizmetleri ve İnşaat işleri birimi şefi olarak görev yaptı. Yani eski adıyla kurumumuzun bütçe işleri ondan soruluyordu.Daha sonra bu bütçe bölümümü Destek Hizmetleri ve strateji işleri olarak değiştirildi. Kendisi bizimle birlikte gerçekten çok özverili çalışmalarda bulundu.Ben bundan sonra ki emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum. Kurumumuza vermiş olduğu emeklerden dolayı da kendisine çok teşekkür ediyorum.Bizler aramızdan ayrılmasından ne kadar çok hüzün duysak da kendi isteği ile emekliye ayrıldı. Kendisine yine de emeklilik hayatında sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Kahraman Tokat’ın açıklamalarındansonra kısa bir açıklama yapan şef Emine Oraltay” Şartlar insanı bir gün iş hayatından koparıp emeklilik hayatına da itebiliyor” diyerek yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; Acısıyla tatlısıyla geçirdiğim 26 yıllık memuriyet hayatımı bugün emekliye ayrılarak sonlandırdım. Çalışma hayatımda çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar edindim. Çok değerli insanlarla beraber çalıştım. Hepsine çok teşekkür ederim.
Bize yol gösteren müdürlerimiz, birbirimizi destekleyen, zorlukları beraber sırtlayan, her zaman yardımcı olan özverili mesai arkadaşlarımın hepsi benim için çok değerli. Bu ayrılığın en zor yanı da onlardan ayrılmak oldu. Onlar benimle beraber baki kalacak. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Gündem
Yayınlanma: 20 Nisan 2017 - 09:00
ŞEF; EMİNE ORALTAY EMEKLİYE AYRILDI
Haber: Aydın bİLGİLİ İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Kahraman Tokat yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; İlçe milli Eğitim Müdürlüğümüzde 15 yıl, meslek hayatında ise 26 yıl çalıştıktan sonra emekli
Gündem
20 Nisan 2017 - 09:00
İlginizi Çekebilir