Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özmen Akın ile Babaeski Kırk Şehitler Gençlik Merkezi liderleri, Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Dr. Öğretim Üyesi Kemal Taysı’ya nezaket ve iş birliği ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında öğrencilere yönelik sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin geliştirilmesi üzerine önemli görüşmeler yapıldı.
Kurumlar Arası İş Birliği Güçlendiriliyor
Görüşmede, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Babaeski Meslek Yüksekokulu arasındaki mevcut iş birliğinin güçlendirilmesi konusu ele alındı. Taraflar, gençlere yönelik projelerde ortak hareket etmenin hem bölgeye hem de öğrencilere önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.
Yeni Akademik Yıl İçin Etkinlik Planlaması Yapıldı
Ziyaretin en önemli gündem maddesi, 2025–2026 akademik yılı için düzenlenecek etkinliklerin planlanması oldu. Öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere daha aktif katılım göstermesini teşvik etmek amacıyla ortak etkinlik takvimi oluşturulması kararlaştırıldı.
Planlanan etkinlikler arasında;
- Sosyal sorumluluk projeleri
- Spor turnuvaları
- Atölye çalışmaları
- Gençlik merkezinde gerçekleşecek kültürel programlar
gibi çeşitli faaliyetlerin yer alacağı belirtildi.
Öğrenci Katılımını Artıracak Ortak Projeler Yolda
Her iki kurum temsilcileri, gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak projeler geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Babaeski MYO öğrencilerinin hem kampüs içinde hem de dışında daha aktif rol alması için yeni fırsatlar oluşturulacağı aktarıldı.
Ziyarette yapılan değerlendirmelerde, ortak çalışmaların Babaeski’de gençlik faaliyetlerine yeni bir dinamizm katacağı ifade edildi. Kurumlar, önümüzdeki dönemde iş birliğini daha da güçlendirerek öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmeye devam edecek.
HABER MERKEZİ




