Kırklareli Valisi Uğur Turan, bugün açıklanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları sonrası bir mesaj yayımladı. Vali Turan, üniversite hayaline kavuşan gençleri Tebrik ederek yeni dönem için başarı dileklerini iletti.
Vali Turan, üniversiteye yerleşen öğrencilerin hem aileleri hem de ülke için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Eğitim hayatında önemli bir aşamanın geride bırakıldığını vurgulayan Turan, gençlerin geleceğe umutla bakmalarının herkes için değerli olduğunu ifade etti.
Mesajında öğrencilere destek olan ailelere de teşekkür eden Vali Turan, “Gençlerimizin yanında olan, emek veren ve onların başarı yolculuğuna katkı sağlayan tüm ailelerimizi gönülden kutluyorum” dedi. Eğitimde birlik ve dayanışmanın önemine değinen Turan, gençlerin ülkenin geleceği için büyük bir güç olduğunu belirtti.
Önümüzdeki ay başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılına da dikkat çeken Vali Turan, tüm öğrencilere üstün başarılar diledi. Kırklareli Valiliği olarak gençlerin yanında olduklarını hatırlatan Turan, eğitimin her zaman öncelikli konular arasında yer aldığını vurguladı.
HABER MERKEZİ