Kırklareli Valisi Uğur Turan, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda il genelinde görev yapan mülki idare amirleriyle bir araya geldi. Valilik himayelerinde gerçekleştirilen programa, Vali Turan’ın eşi Nihal Turan da katıldı.
Programda konuşan Vali Uğur Turan, 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutlayarak mülki idare amirlerinin devlet ile vatandaş arasındaki en önemli bağ olduğunu ifade etti. Kamu hizmetlerinin etkin, adil ve vatandaş odaklı bir anlayışla yürütülmesinde idarecilerin üstlendiği sorumluluğun büyük önem taşıdığını belirten Turan, sahada görev yapan yöneticilerin fedakârlıkla çalıştığını dile getirdi.
Vali Turan, görevlerini üstün gayretle sürdüren tüm mülki idare amirlerine teşekkür ederek, kamu düzeninin sağlanması ve vatandaşların huzuru için gösterilen çabaların takdire şayan olduğunu söyledi. Konuşmasında, görevleri sırasında hayatını kaybeden ve ebediyete irtihal eden idarecileri de rahmet, minnet ve dualarla andı.
HABER MERKEZİ




