Kırklareli’nde günlerdir etkili olan yağışlı ve soğuk hava yerini Güneşli havaya bıraktı. Güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, hafta sonunu açık havada değerlendirdi. Kentin parkları, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları gün boyu hareketliliğe sahne oldu.
Uzun süren yağmurların ardından güneşli bir günle buluşan Kırklareli halkı, şehir merkezindeki yeşil alanlarda keyifli vakit geçirdi. Kimi vatandaşlar yürüyüş yaparken, kimileri çocuklarıyla birlikte parklarda vakit geçirmeyi tercih etti.
Esnaf da güneşli havanın etkisiyle artan hareketlilikten memnun kaldı. Kafeler ve çay bahçeleri dolup taşarken, şehirde adeta bahar havası yaşandı. Vatandaşlar, güneşli havanın moral verdiğini ve soğuk günlerin ardından böyle bir fırsatın kendilerine iyi geldiğini ifade etti.
Meteoroloji yetkilileri, önümüzdeki günlerde havanın mevsim normallerinde seyredeceğini belirtti. Kırklarelililer, güzel havanın tadını çıkarırken olası yeni yağışlara karşı da hazırlıklı olduklarını dile getirdi.
AYSUN ÜN