Kırklareli Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde şehir genelinde peyzaj çalışmalarına hız verdi. Kentin farklı noktalarında yürütülen çiçek dikimi, budama ve yeşil alan düzenleme çalışmalarıyla şehir estetik bir görünüme kavuşuyor.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar, özellikle park, refüj ve cadde kenarlarında yoğunlaşıyor. Ekipler, mevsimlik çiçeklerin dikimini tamamlarken, mevcut bitki örtüsünün de bakımını titizlikle sürdürüyor. Şehir merkezindeki peyzaj dokusu, renkli çiçeklerle canlanıyor.
Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, yürütülen çalışmalara ilişkin vatandaşların bayramı daha güzel bir şehirde karşılaması için yoğun mesai harcadıklarını belirtti. Başkan Bulut, “Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak ve şehrimizi bayrama hazırlamak için ekiplerimiz sahada. Kırklareli’ni birlikte güzelleştiriyoruz” dedi.