Bölgemizde yaptığı hizmetler ile sürekli gündemde bulunan Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek belde de kullanacakları çöp konteynırlarını üretmeye başladı.
Üretim şart diyen Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir, Belediye imkân ve olanakları doğrultusunda personelleri ile birlikte ürettikleri konteynırlar beldedeki yerlerini almaya başladı.
Kavaklı Belediye Başkanı Koşdemir gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Beldemizde kullanılan çöp konteynırları baya eskimiş idi ve kullanım açısından da uygun olmadığını tespit ettik. Şu an halihazırda kullandığımız çöp konteynırları galvanizden yapılmış yani yanmaya müsait beldemizdeki vatandaşlarımız kışın çöp konteynırlarına sobalarındaki külleri döküyor o kadar uyarmamıza rağmen ama yine de döküyorlar ve bir şekilde galvaniz malzemede erime oluşuyor ve deliniyor ama şuan kendi imalatımız olan 4 mm saçtan yapılan konteynırlarımız ısıya çarpmaya vurmaya karşı baya dayanıklı ve işin bir diğer yanı da ekonomik yaklaşık satın alma miktarının 3 te 1 ine üretebiliyoruz şuan. İmkanlarımız doğrultusunda bundan sonra beldemizde kullanılacak her türlü araç ve gereçleri belediyemiz tarafından üretmeye devam edeceğiz.” Dedi. (Erdoğan ŞENDİR)
Gündem
Yayınlanma: 09 Ekim 2019 - 09:40
Kavaklı Belediyesi'nden bir hizmet daha
Bölgemizde yaptığı hizmetler ile sürekli gündemde bulunan Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek belde de kullanacakları çöp konteynırlarını üretmeye başladı
Gündem
09 Ekim 2019 - 09:40
İlginizi Çekebilir