Karayolu Trafik Haftası kapsamında, Kırklareli'nin Atatürk Meydanı'nda önemli bir kutlama etkinliği gerçekleştirildi. Babaeski Kaymakamı Tamer Orhan, etkinliğe katılarak öğrencilerle birlikte trafik güvenliği alanında kullanılan araç ve gereçlerin sergilendiği stantları gezdi. Etkinlikte, yılın trafik görevlilerine ve başarılı öğrencilere ödülleri takdim edilerek, trafik güvenliği konusundaki farkındalık arttırılmaya çalışıldı.
Kaymakam Tamer Orhan, Etkinlikte yaptığı konuşmada, trafik güvenliğinin toplumun her bireyinin ortak sorumluluğu olduğunu vurguladı. Trafik kurallarına uymanın ve güvenli bir sürüş kültürü oluşturmanın önemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca, küçük bir ihmalin büyük kazalara yol açabileceğini hatırlatarak, her bireyin trafik kurallarına dikkat etmesi gerektiğini ifade etti.
Etkinlikte, öğrenciler ve halkın yoğun ilgisi gözlemlendi. Öğrencilerin trafik güvenliği hakkında bilgi edinmeleri ve çeşitli araçları yakından incelemeleri, etkinliğin verimli geçmesini sağladı. Etkinlik sonunda, yılın trafik görevlileri ve başarılı öğrenciler ödüllendirildi.
Kaymakam Orhan, etkinliği düzenleyen eğitmenlere ve katkı sağlayan tüm kurum ve kişilere teşekkürlerini iletti. Trafik güvenliği konusunda bilinçli bir toplum oluşturmanın önemine değinen Orhan, bu tür etkinliklerin, trafikte daha güvenli bir ortam yaratmaya katkı sağlayacağını belirtti.
HABER MERKEZİ