Haber: Aydın BİLGİLİ
Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Kahraman Tokat ayrıldığı izinden dönerek bugün görevine başlıyor.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Kahraman Tokat, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Eğitim Seminerine katılmak üzere 19 Aralık 2016 pazartesi günü izine ayrılmıştı.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katıldığı 5 günlük Eğitim Seminerini tamamlayarak ilçe döndü ve bugün görevine başlıyor. Tokat’ın 5 günlük izine ayrıldığı günlerde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü Ahmet Uzun vekâlet etmişti.
Seminer dönüşü kısa bir açıklama yapan Tokat; Bakanlığımız tarafından ve ilçe Milli Eğitim Müdürlerinin katıldığı 5 günlük Eğitim Seminerine katılmak için izine ayrılmıştım. Bu beş günlük seminer bizim açımızdan çok ama çok verimli geçti ve sonunda ilçeye döndüm ve bugün itibarı ile görevime başladım.