Babaeski Belediyesi’nden çevre düzenlemesine destek
Babaeski Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gazi Kemal Mahallesi’nde ağaç budama ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.
Muhtar Hülya Güder’den teşekkür
Gazi Kemal Mahallesi Muhtarı Hülya Güder, belediye ekiplerinin özverili çalışmaları için teşekkür ederek şunları söyledi:
“Gazi Kemal Mahallesi’nde ağaç budama ve çevre düzenlemesini gerçekleştiren Babaeski Belediyesi Park ve Bahçeler personellerimize ve Babaeski Belediyesi Fen İşleri personellerimize özverili çalışmalarından dolayı mahalle sakinlerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık.”
Mahalle sakinlerinden memnuniyet
Gerçekleştirilen çalışmalar, mahalle sakinleri tarafından da olumlu karşılandı. Daha düzenli ve temiz bir çevreye kavuşan mahalle halkı, Babaeski Belediyesi’nin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Çevre düzenlemeleri devam edecek
Babaeski Belediyesi’nin ilçe genelinde çevre düzenleme, bakım ve onarım çalışmalarına devam edeceği öğrenildi. Vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını amaçlayan bu hizmetlerin, farklı mahallelerde de sürdürüleceği belirtildi.