Babaeski’de 1-7 Mart Muhasebeciler Günü’ne Özel Anlamlı Program
Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, 1-7 Mart Muhasebeciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan muhasebeciler, mali müşavirler, banka müdürleri ve banka çalışanlarıyla aynı sofrada bir araya geldi. İlçenin ekonomik yapısında önemli rol üstlenen finans ve bankacılık camiası temsilcileriyle gerçekleşen buluşma, birlik ve dayanışma mesajlarının verildiği anlamlı bir organizasyon oldu. Gerçekleştirilen programda, Kamu ve özel sektörde üstlendikleri kritik sorumluluklarla ekonomik düzenin sağlıklı işlemesine katkı sunan muhasebeci ve mali müşavirlerin emekleri vurgulandı. Başkan Yayla, finans sektörünün disiplinli ve özverili çalışmalarının yerel ekonominin güçlenmesinde büyük pay sahibi olduğunu ifade etti.

“Ekonomimizin Sessiz Kahramanları”
Konuşmasında muhasebecilerin ve mali müşavirlerin ekonominin görünmeyen ama en önemli aktörleri olduğuna dikkat çeken Başkan Yayla, “Kamu ve özel sektörde üstlendikleri sorumlulukla ekonomimizin düzenli ve sağlıklı işlemesine katkı sunan, emeğiyle, disipliniyle ve özverisiyle önemli bir görevi yerine getiren tüm muhasebecilerimizin ve mali müşavirlerimizin gününü gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı. Aynı zamanda ilçedeki banka müdürleri ve çalışanlarına da teşekkür eden Yayla, finans ve bankacılık camiasının ticari hayatın canlı kalmasında kritik bir rol oynadığını belirtti.
Babaeski Ekonomisine Katkı Vurgusu
Programda, Babaeski’nin ticari hayatına değer katan tüm finans sektörü temsilcilerine teşekkür edilirken, yerel kalkınmanın ancak güçlü bir ekonomik altyapı ile mümkün olduğu mesajı verildi. İlçede üretimin, ticaretin ve yatırımın sürdürülebilirliği için muhasebe ve bankacılık hizmetlerinin hayati önem taşıdığına dikkat çekildi. Başkan Yayla, birlik ve dayanışma içinde çalışmanın ilçenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, tüm paydaşlarla ortak akıl çerçevesinde hareket etmeye devam edeceklerini vurguladı.
Dayanışma ve Ortak Çalışma Mesajı
Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, katılımcılar hem mesleki konular üzerine fikir alışverişinde bulundu hem de Babaeski’nin ekonomik potansiyeline ilişkin değerlendirmeler yaptı. Başkan Yayla, “Birlik ve dayanışma içinde, ilçemiz için üretmeye ve çalışmaya hep birlikte devam edeceğiz” sözleriyle programı sonlandırdı.1-7 Mart Muhasebeciler Günü kapsamında düzenlenen bu anlamlı etkinlik, Babaeski’de mesleki dayanışmanın ve kurumsal iş birliğinin güçlenmesine katkı sundu.
HABER MERKEZİ




