Akademik Kurul Toplantısı Sosyal Bilimler MYO’da Yapıldı
Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, Sosyal Bilimler MYO toplantı salonunda düzenlendi. Toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadriye Eylem Özkaya Lassalle, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mahmut Akkor, yüksekokul yönetimi ile akademik ve idari personel katılım sağladı.
Açılış Konuşmasını Doç. Dr. Mahmut Akkor Yaptı
Toplantı, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mahmut Akkor’un açılış konuşması ile başladı. Akkor, yeni eğitim öğretim yılında akademik ve idari çalışmaların verimli bir şekilde yürütülmesi gerektiğini vurguladı.
Rektör Yardımcısı Lassalle’den Nitelikli Eğitim Vurgusu
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadriye Eylem Özkaya Lassalle konuşmasında, Kırklareli Üniversitesi’nin nitelikli eğitim anlayışı doğrultusunda öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel gelişimlerinin desteklenmesinin önemine dikkat çekti. Lassalle, yeni dönemin başarılı ve verimli geçmesi temennisinde bulundu.
Toplantıda, yeni eğitim öğretim yılına ilişkin akademik ve idari süreçler, kalite süreçleri, bölüm oryantasyon programlarının tamamlanması, eğitim programlarının güncellenmesi ile sosyal ve kültürel etkinlikler ele alındı.
Görüş ve Önerilerle Toplantı Sona Erdi
Akademik kurul toplantısı, öğretim üyeleri ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınmasıyla sona erdi.
HABER MERKEZİ