Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Levent Çetinkol’u Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü - Babaeski Kent Konseyi Başkanı Şafak Memi eşliğinde ziyaret etti.
Ziyarette mahalle sakinlerinin talepleri dinlenerek ilçeye değer katacak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan Yayla, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Muzaffer Tabak’ı da aynı heyetle ziyaret etti. Ziyarette mahalle sorunları ve çözüm önerileri ele alınarak, ilçede sürdürülecek çalışmalar için planlamalar yapıldı.
Dindoğru Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kahraman’ı ziyaret eden Yayla, mahalle halkının ihtiyaçlarını ve muhtarın ilettiği talepleri detaylı şekilde değerlendirdi. Başkan, muhtarların bilgi ve tecrübelerinin ilçeye değer katmada önemli rol oynadığını vurguladı.
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Üstünel’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, mahalle sakinlerinin beklentileri ve projeler üzerine görüşmeler yapıldı. Başkan Yayla, muhtarların ilçedeki sosyal bağları güçlendirmedeki katkılarına dikkat çekti.
Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Halil Düzalan ile yapılan toplantıda, mahalleye yönelik hizmetlerin geliştirilmesi ve yeni projelerin hayata geçirilmesi konuları ele alındı. Başkan Yayla, muhtarın sunduğu geri bildirimlerin önemine değindi.
Hamidiye Mahallesi Muhtarı Elif Ezerçeli ile bir araya gelen Başkan Yayla, mahalle sakinlerinin ihtiyaçları ve taleplerini dinledi. Ziyarette, muhtarın yerel yönetim ile koordinasyonunun önemi vurgulandı.
Başkan Fırat Yayla, yaptığı tüm muhtar ziyaretlerinde, mahallelerin sesi olan muhtarların ilçeye değer katacak çalışmalarda rehberlik ettiğini belirtti. Bu ziyaretlerin, Babaeski’nin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacağını ifade etti.
HABER MERKEZİ