Babaeski’de 49. Tarım ve Kültür Festivali Coşkuyla Başladı
Babaeski Belediyesi tarafından düzenlenen 49. Tarım ve Kültür Festivali, Gündüz Onat Festival Alanı’nda gerçekleşen etkinliklerle büyük bir coşkuyla başladı. Festivalin ilk gecesi renkli görüntülere sahne oldu.
Sanatçılar ve Gösterilerle Unutulmaz Bir Açılış Gecesi
Festivalin ilk akşamında sahneye çıkan Doukan ve Rumeli Gültekin, söyledikleri şarkılarla alanı dolduran kalabalığı coşturdu. Birol Baş’ın klarnet gösterisi büyük beğeni toplarken, dans gruplarının sahne performansları da izleyenlerden tam not aldı.
Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, ilk geceye dair yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“49. Tarım ve Kültür Festivalimizin ilk gecesinde, Gündüz Onat Festival Alanımızda birbirinden kıymetli sanatçılarımız; Doukan, Rumeli Gültekin konserleri, Birol Baş Klarnet Gösterisi ve birbirinden renkli dans gösterileriyle coşkulu bir başlangıç yaptık.
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da aynı heyecanla, aynı sevgiyle yola çıktık. İlk geceden alanı dolduran, coşkumuzu paylaşan, emeğiyle katkı sunan herkese gönülden teşekkür ediyorum.”
“Dört Gün Boyunca Dolu Dolu Bir Program Bizleri Bekliyor”
Festivalin sadece ilk gecesiyle sınırlı olmadığını belirten Başkan Yayla, tüm hemşehrilerini etkinliklere katılmaya davet etti:
“Önümüzde daha dolu dolu geçecek dört gün var. Tüm kıymetli hemşehrilerimi festival alanımıza davet ediyorum. Gelin; anılar biriktirelim, birlikte gülelim, birlikte eğlenelim. Çünkü bu festival, hepimizin.”
Festival Coşkusu Babaeski’yi Sardı
Festivalin ilerleyen günlerinde de çeşitli konserler, sergiler, halk oyunları ve yerel ürün tanıtımlarıyla Babaeski’de kültür ve eğlence dolu anlar yaşanacak. Bölge halkı ise bu etkinlikleri dört gözle bekliyor.