Kırklareli Valisi Osman Bilgin Olgunlaşma Enstitüsü tarafından düzenlenen ‘Kırklareli Uluslararası Kültür ve Sanat Çalıştayı’ kapsamında Macaristan ve 12 Balkan Devletinden Kırklareli’ne gelen 20 sanatçıyı kabul etti.
Vali Bilgin, Olgunlaşma Enstitüsü tarafından düzenlenen ‘Kırklareli Uluslararası Kültür ve Sanat Çalıştayına katılan Macaristan ve 12 Balkan devletinden 20 sanatçıyı Kırklareli’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ülkeler arası kültür ve sanat etkinliklerinin önemine değinerek Kırklareli’nin tanıtımına katkı sağlayan bu çalıştayda emeği geçenlere teşekkür etti.
(Nurşen ARSLAN)
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Balkan sanatçılardan Vali Bilgin’e ziyaret
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Birlikte Başaracağız BABAESKİ
-
Babaeski Sarımsağı koşar adım “Coğrafi İşarete”
-
Babaeski 100. Yıl stadı yenileniyor
-
Bankacılık Sektöründe Yeni Bir Çağ Açılıyor
-
Kırklareli Valisi Osman Bilgin Ramazan Ayını Kutladı
-
Başkan Aydın’dan Zortul Medya’ya ziyaret
-
“Temizlik Kirletmemekle Başlar” etkinliği yapıldı
-
Birlikte Başaracağız “KIRKLARELİ”
-
Kırklarelispor: 5 Turgutluspor: 2
-
Hayırlı Ramazanlar “BABAESKİ”
-
Babaeskili Emeklilere Müjde!
-
Kandil İnşaat Emlak & Gayrimenkul hizmetinizde