Koronavirüs salgını sebebiyle kronik hastalığı olanlar ve 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilmişti. Salgının yayılmasını önleyici bu tedbirler kapsamında Babaeski AK Parti Kadın Kolları da devreye girerek ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını gösterdiler.
AK Parti Babaeski İlçe Kadın Kolları Başkanı Melis Sezer ve AK Parti’nin kadın üyeleri ihtiyaç sahibi sokağa çıkamayan vatandaşları arayarak isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılamalarında yardımcı oldular. . Ak Parti Babaeski İlçe Kadın Kolları Başkanı Melis Sezer ve yönetimi ihtiyaç sahiplerini tek tek telefonla arayarak kendilerine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ilettiler ve istek de bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamada yardımcı oldular.
AK Parti Babaeski İlçe Kadın Kolları Başkanı Melis Sezer konuyla ilgili açıklamasında;” AK Parti Babaeski İlçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak, 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızı arayarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileterek, ihtiyaçlarının ve isteklerinin karşılanması hususunda gereken özeni gösterdik.” Dedi.
(Demet CABBAR)
Gündem
Yayınlanma: 01 Nisan 2020 - 12:05
Babaeskili AK kadınlar ihtiyaç sahiplerinin yanında
Koronavirüs salgını sebebiyle kronik hastalığı olanlar ve 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilmişti
Gündem
01 Nisan 2020 - 12:05
İlginizi Çekebilir