ÖZEL HABER:
CEYHUN ÇOLAK
S.S. 132 Sayılı Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nin, 2018/2019 - 2019/ 2020 İş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 10 Mart 2021 Çarşamba günü yapıldı.
2018/2019 - 2019/ 2020 İş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Pandemi kuralları çerçevesinde temizlik, mesafe ve hijyen kuralları tedbirleri alınarak gerçekleşti.
Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Babaeski Ayçiçek alım depolarında gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısına Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman, Trakya Birlik Genel Müdür Yardımcısı Ercan Dalkıran, Ticaret Bakanlığı Temsilcisi Azime Erdem Kocaoğlu, S.S. 132 Sayılı Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mülayim Güler, Başkan Vekili Recep Kayabaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Dal, Ersin Özel, Ayhan Çavdar,Turgut Doğan ve Kooperatif Müdürü Nigar Gülsün ve Kooperatif Ortakları katıldı.
Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Müdürü Nigar Gülsün’ün, gündem gereği açılışını yaptığı toplantı saygı duruşu ve ardından istiklal marşının okunması ile birlikte başladı.
Bakanlık Temsilcisi ve Birlik Temsilcisi, Trakya Birlik Genel Müdür Yardımcısı Ercan Dalkıran’ın da hazır bulunduğu S.S. 132 Sayılı Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nin, 2018/ 2019 – 2019/ 2020 İş Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı’nda; Divan Başkanlığına Babaeski Mesleki Eğitim İlçe Müdürü Müdürü Göksel Baytok, Üyeliklere ise Hüseyin Bıyıktay ve Seçkin Eroğlu seçildiler.
Genel Kurulun açılış konuşmasını S.S. 132 Sayılı Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mülayim Güler yaptı.
Güler; “Sayın Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekilim, Bakanlık ve Birlik Temsilcim, Yönetim Kurulum ve Saygıdeğer Ortaklarımız. S.S. 132 Sayılı Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatif’imizin, 2018/2019 2019/ 2020 İş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına hepiniz hoş geldiniz. İçinde bulunduğumuz iş yılında siz Sayın Ortaklarımızdan 15 bin ton ayçiçeği mubayaası yapıldı ve ürün bedellerinin tamamı 15 gün gibi kısa bir sürede tamamı ödendi. Ürün Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Hilmi Kahraman’a, hepinizin huzurunda bizlere verdiği destekten dolayı Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum. Başkanımızın sayesinde Babaeskili olmak ayrıcalıklı olmak demektir. 1670 Ortağımız ve 500 müşterimizle her geçen gün büyüyen kooperatifimizde peşin ve harman vadeli olarak, gübre, tohum, yem, yağ, çeşitli market ürünleri, zirai ilaç ve kömür satışlarımız devam etmektedir. Ortağın ayağına hizmet götürme anlayışıyla hareket eden kooperatifimizde ben ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımız siz Sayın Ortaklarımızın sorunlarını dinlemekte ve sizlere her konuda yardımcı olmaya çalışmaktayız. Satışları kâr, zarar durumunu birazdan personel memur arkadaşlarımız sizlere ayrıntıları ile birlikte sunacaktır. Ben tekrar 2018/2019 - 2019/2020 İş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantımızın hepinize hayırlı olmasını diler, saygılarımı sunarım” dedi.
Daha sonra ise Divan Kurulunca gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.
Yapılan görüşmelerde; Gündem maddeleri Divan Başkanı Göksel Baytok tarafından ayrı ayrı okunarak, ortaklar tarafından oy birliği ile kabul edildi.
BAŞKAN KAHRAMAN;“SİZLERİN MUTLULUĞU BİZLERİN MUTLULUĞUDUR”
Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman yaptığı konuşmasında şunları ifade etti;
“Sayın Divan, Değerli Basın, Babaeski’mizin, güzide Kooperatifimizin gerçek sahipleri, değerli ortaklarım, bugün burada yapmış olduğumuz Genel Kurula geldiğiniz ve destek verdiğiniz için hepiniz sağ olun. Sizlere şahsım ve Trakya Birlik adına ayrı ayrı teşekkür ederim.
Yapmış olduğumuz Genel Kurulun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
Allah hepimize sağlıklı uzun ömür versin. Sağlıklı ömür içerisinde sizlere daha güzel, daha hayırlı hizmetler yapmaya nasip etsin.
Şahsen ben Ortağımızı mutlu ettiğimize inanıyorum. Çünkü sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Sizin zararınız, bizim zararımızdır. O bakımdan kârımızda, zararımızda ortaktır.
Trakya Birlik olarak, her zaman sizlerin hakkını, hukukunu en iyi şekilde koruduk. Allah nasip ederse sonuna kadar korumaya devam edeceğiz.” Dedi
Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Ayçiçek alım depolarında gerçekleşen Genel Kurulu sonunda ortaklara, yiyecek ve içecekler paket olarak ikram edildi.
Gündem
Yayınlanma: 11 Mart 2021 - 10:18
Babaeski Yağlı Tohumlar 'dagenel kurul gerçekleşti!
ÖZEL HABER:CEYHUN ÇOLAKS
Gündem
11 Mart 2021 - 10:18
İlginizi Çekebilir





