Ticaret Borsası Yönetiminden Nezaket Ziyareti
Babaeski Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şemsettin Karanfil, Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Vural ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gülşen, Babaeski İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İlçe Emniyet Müdürü İsmail Çetin’i makamında ziyaret etti.
İlçe Emniyet Müdürü Çetin’e Başarı Dilekleri
Ziyarette, Emniyet Müdürü Çetin’e yeni görevinde başarılar dileyen Ticaret Borsası yöneticileri, Babaeski’nin huzur ve güvenliği için yapılacak çalışmalarda her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.
Çetin: “Babaeski’nin Güvenliği İçin Çalışacağız”
Babaeski İlçe Emniyet Müdürü İsmail Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede güvenliği en üst seviyede sağlamak adına tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte özverili bir şekilde çalışacaklarını belirtti.
Kamu Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları Arasında İş Birliği
Babaeski Ticaret Borsası’nın bu ziyareti, ilçede kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
HABER MERKEZİ