Babaeski Gençlik Merkezinin düzenlediği faaliyetler dahilinde akıl ve zeka oyunları eğitimleri başlayacak.
Akıl ve zeka oyunları eğitimleri için başvuruların 2 Şubat 2020 tarihinde sona ereceği ve öğrencilere yönelik olduğu belirtildi.
Babaeski Gençlik Merkezi’nde verilecek eğitimde katılımcılar akıl yürütme, görsel-uzamsal düşünme, yaratıcılık, strateji geliştirme, planlama, problem çözme, dikkati yoğunlaştırma ve kısa sürekli hafızayı etkin kullanma becerilerinin gelişmesine katkı sağlayan akıl ve zekâ oyunları eğitimlerinde teorik ve uygulamalı eğitim alacaklar.
(Gözde ALTAY)
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Babaeski Gençlik Merkezinde akıl ve zeka eğitimleri başlıyor
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
KIRKLARELİ BARAJI’NDAKİ DOLULUK ORANI HER GEÇEN GÜN DÜŞÜYOR..!
-
TÜRK-BULGAR ÇEVRECİLER, İĞNEADA’DA BULUŞTU..!
-
Vekiller arasında kılıçlar çekildi…
-
KLU Kariyer Merkezi Ekim 2023 Eğitim Programı Yayınlandı
-
Kızılay’dan İtfaiyecilere Ziyaret
-
Düve Alım Destek Başvuruları Sürüyor
-
1. Onkolojik Cerrahi Konseyi Toplantısı Yapıldı
-
Başkan Ilık’tan Yaşılar Günü Mesajı
-
Vali Ekici’den Alpullu ziyareti
-
CHP KIRKLARELİ MİLLETVEKİLİ VECDİ GÜNDOĞDU DAN BASIN AÇIKLAMASI
-
Tapuyu aldılar
-
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’yi ziyaret etti